Nyhedsbrev juli 2018

Vores lille færge har været  på arbejde til Venø Dage den 2. juni og til Havnens Dag - Vild med Vand i Struer. Beggedage med småture og fortællinger ud i Fjorden. Til Havnens Dag havde vi 157 ombord på vores gratis prøveture. Desuden har vores medlemmer booket 3 gruppeture: Urne nedsætning, polterabend og fødselsdag samt "havnehop" Struer - Venø - Handbjerg Marina - Struer.

Venøsund var også med til at fejre indvielsen af det ny havneprojekt BY - HAVN ved Træskibshavnen og Byens Plads ved Brobuerne. 

Vores program for den Nye Færgerute til Oddesund kan hentes nedenfor.
Husk tilmelding på Enjoy Limfjorden.

Den 19. august gentager vi Havnehop for Enjoy Limfjorden.
Den 11. august er der pendulsejladser mellem Struer og Oddeund i anledning af folkefest ved indvielse af den nye cykelsti fra Humlum til Oddesund. Her samarbejdes med Cykel - og Løbeklubben.

Nyhedsbrev - forår 2018

Nu går våren gennem Venø Havn. – nu har solen gule unger………….

  • Vores lille færge Venøsund ligger igen i Venø Havn hjemvendt fra Agger Værft Færgen er blevet gjort sommerklar og venter nu kun på turisterne.
  • Siden sidst har bestyrelsen samarbejdet med: Nordvestjysk Fjordkultur, Struer Sejlklub, Søspejderne og Marilyn Annes Venner, at planlægge ”Havnens Dag- Vild med vand”. Det foregår d.9.6. i Struer…… program følger.
  • Vi deltager i et samarbejde omkring maritim turisme og kulturformidling med ”Geopark Vestjylland”” Enjoy Limfjorden”, Turistforeningen, ”Venøboen”, ”Nordvestjysk Fjordkultur”, Formidlingstårn Oddesund Nord, ”Oddesund Bådelaug og beboerforening” samt ”Lydens by”.
  • På ”åben-Ø” i påskeferien deltog vi med fortællinger og sejlads. Vi havde 160 gæster ombord på vores sejladser 1. og 2. påskedag.

Kommende arrangementer:

  • Sejlads for ”Enjoy Limfjorden” den 26. maj.
  • Sansefestival i Struer Havn den 18. august.
  • Venøfortællinger hver onsdag kl. 15.00 i ugerne 27 til 31 i færgeskuret på Venø Havn.
  • Vi planlægger sejladser fra Struer Havn til Oddesund Havn hver lørdag i ugerne 27-31 med fortællinger og stop i Venø Havn- Der findes ud af hvor vi kan spise…. Program følger.

Venøsund Fisk og Skaldyr har sponsoreret 2 kasser fine Limfjordsøsters. Gevinsterne udloddes blandt medlemmer, som kan tegne et nyt medlemskab.