Nyhedsbrev december 2020

Vintersolhverv – ja og lyse tider venter, trods korona, kuling og aflysninger. Lad os håbe at vi bliver fri for de begrænsninger som korona-epidemien har medført i år.

 

Kultursejladserne til Oddesund og Venø fortsætter og vi har planlagt en udvidelse med sejladser mellem Tambohuse, Oddesund og Venø.

 

Venøsund var indsat som afløserfærge på Venø Færgefart fire gange i år.

Venøsund var også med til at fejre Venøfærgens tiårsjubilæum i august. Vi havde budt op til en runddans med den nye færge imellem Venø og Kleppen. Vi leverede et festligt vandsprøjt fra vores brandslukningsudstyr.

Venøsund Færgelaug blev stiftet den 31. januar 2011 så i 2021 kan vi fejre 10 års jubilæum.

 

Lige nu ligger Venøsund trygt i Venø Havn med julelysene tændt på træet på det lille styrehus. Oliefyret er tændt og holder installationerne i maskinrum og styrehus tørre. Venøboerne holder vågent øje med om der er landstrøm og fortøjningerne er i orden. Tak for det. På den måde er vi godt forberedt på kommende storme og oversvømmelser på havnen.

 

Vi har et godt samarbejde med ”Destination Limfjorden” og ”Lydens By”.

Der er fin adgang til at booke færgen til de faste sejlture på ”Destination Limfjorden” og vores hjemmeside http:/www.venøsund.dk.

 

Du er velkommen til at sende en sms eller ringe på 20538051 eller mail til info@venoesund.dk. Hvis du ønsker at booke færgen til et privat arrangement.

 

Der afholdes generalforsamling den 25. februar 2021 kl. 19.15 i Havnecafeen på Venø.

På bestyrelsens vegne vil jeg hermed ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.

Bjarne Tingkær Sørensen Fmd.

Nyheder juni 2020

Vi har sat alle sejl til for at være klar til sommerprogrammet med faste tirsdagssejladser. Overdækning blev monteret og måtte i hast tages ned, fordi vi skulle assistere som nødfærge på Kleppen - Venø overfarten, men nu er vi klar igen.

Vi har også fået flere spændende opgaver i år: således skal vi sejle 3 sejladser med børn fra  Struerskolernes pasningsordning i ferien. Turen er sejlads mellem Struer og Venø med et valgfrit program på Venø. Jeg tror det bliver sjovt.

Kunspartiet har igen ønsket at bruge os til et arrangement om bæredygtighed i august.

Endelig skal vi ikke glemme den gratis medlemstur Venø - Struer - Handbjerg i september.

Med venlig hilsen

Bjarne Tingkær Sørensen